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Question 1 

The pricing schedule states that all items are to be priced, however, point 3 of Section 4 of the 

General CoC states that “a Contractor may tender for any number of the items contained 

within the schedule.”  Please advise which is correct. 

 

Answer 1 

Suppliers may quote for any or all Lots.  For each lot that you are applying for, all boxes in 

yellow must be completed. These when added together (notional quantity of one for each) 

will give an overall total in the grey box for that Lot.   

 

 

Question 2 

The pricing schedule states that “a quantity of 1 (one) is to be assumed and brought forward 

to be totalled in the grey box for each LOT”.  Is this total based on the Ex-Quarry price only for 

each LOT? 

 

Answer 2 

Suppliers may quote for any or all Lots.  All boxes in yellow for each Lot must be completed. 

These when added together (notional quantity of one for each) will give an overall total in the 

grey box for that Lot.   

 

Question 3 

Section 3 Evaluation of Tenders, Stage 1 Exclusion Criteria provides a link to view the 

Declarations.  When you click on the link it says “Page Not Found”. 

 

Answer 3 

This link has now been fixed. 
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